06-18885547

Objectbeveiliging

Bij o.a. kantoorpanden, hotels en overheidsgebouwen is het vaak een komen en gaan van personen en goederen. Het is noodzakelijk voor de veiligheid van alle betrokkenen dat dit verantwoord wordt begeleid. Subliem medewerkers kunnen, al naar gelang de situatie, discreet of juist opvallend aanwezig zijn. Zij houden continu overzicht en voeren diverse controlerondes uit. Daarbij wordt er uiteraard gelet op de eventuele aanwezigheid van onbevoegden, die zich in of om het pand begeven. Wanneer er zich calamiteiten voordoen nemen zij direct actie en indien nodig schakelen zij hulpdiensten in.

Ook wanneer het bedrijf gesloten is wordt de beveiliging van het object voortgezet.

Aan de hand van opgemaakte rapportages kunnen we in samenspraak met de opdrachtgever steeds de beveiliging waar nodig aanpassen en verbeteren.


Openen en sluiten

Wanneer het uw wens is dat een beveiliger uw pand komt openen en/of sluiten op de door u gewenste manier dan kunnen wij daar zorg voor dragen. U zult merken dat u een stuk geruster naar uw bedrijf toegaat, en uw bedrijf verlaat indien u ons zorg laat dragen voor het openen en sluiten van uw bedrijf.


Horeca Beveiliging

Niets is belangrijker voor een horecagelegenheid dan het waarborgen van de veiligheid van haar gasten en personeel. Subliem Security kan u daar als geen ander bij adviseren en assisteren.

De medewerkers van Subliem Security zijn uitsluitend goed opgeleide gastheren en vrouwen die ruime ervaring hebben in de horecabeveiliging. Samen met u bepalen wij welk deurbeleid wenselijk is. Onze medewerkers kennen het risico de horeca en zullen de orde en veiligheid ter plaatse handhaven, waardoor de kwaliteit en sfeer in uw zaak gewaarborgd zal blijven. Zij zullen uw gasten op een klantvriendelijke en servicegerichte manier te woord staan en zullen ten allen tijden uw visitekaartje zijn.


Evenementen beveiliging

Subliem Security is zeer vertrouwd met het beveiligen van evenementen, bijzondere theaterproducties, grootschalige sport en muziekfestijnen, beurzen, congressen, tentoonstellingen en conferenties. Per evenement kunnen wij de gehele organisatie voor u verzorgen inclusief beveiligingsplan, maar uiteraard kunnen wij ook deeltaken vervullen. Subliem Security heeft veel ervaring met het beveiligen van grote evenementen, nationaal en internationaal.


Security officers

Als security officers begeleiden wij vrachtwagens met veelal kostbare en/of diefstal gevoelige lading door heel Europa. De lading wordt vanaf laadadres tot aan losadres begeleid. De te rijden route, stopplaatsen en veiligheidsplan worden gemaakt door onze hiervoor gespecialiseerde medewerkers.

Voor meer informatie over Subliem Security kunt u contact opnemen via het contactformulier.